Hi, Ik ben Jip! 

Ook wel de CEO van Jip's Boutique te noemen. Ik ben een vrolijke cocker spaniel geboren op 13-04-2022, echt al een groot meisje dus! Ik ben super aanhankelijk, knuffelen en kusjes geven is echt mijn ding. Daarbuiten hou ik er ook van om humom te helpen tijdens haar werk, bijvoorbeeld door op de materialen te gaan liggen als zij hiermee bezig is of speeltjes te brengen zodat er even een pauze ingelast moet worden ;)

Een funfact over mij is dat ik obsessed ben met ei, komkommer en banaan. Ik kwijl al als ik er aan denk!

 

 

 

George

Hoi! Ik ben George, een eenjarige dalmatiër uit Zoetermeer. Mijn baasje heet Marijke en is 22 jaar. Samen maken wij graag wandelingen en trainen wij FCI Obedience. Een fun fact over mij is dat ik het allerliefste in de blubber speel, maar dat ik een hekel heb aan de douche… je moet er wat voor over hebben! Onze favoriete producten van Jip’s zijn de strikken, die maken mij een echte gentleman 😎

Eddie

Hoi allemaal!,

Ik ben Gwen Witteman, 22 jaar en bedrijfskunde student aan de Universiteit van Amsterdam. Samen met mijn vriend en ondeugende middenslag poedel, Eddie, geniet ik van het bruisende leven in omgeving Haarlem. Fotografie, koken en yoga zijn mijn passies, terwijl Eddie dol is op knuffelen en strandavonturen.

Bij Jip's Boutique vloeien mijn creativiteit en Eddie's charme samen. We zijn echt een onverslaanbaar team, waarin wij altijd klaar staan voor nieuwe avonturen. Mijn motto is dan ook; hold my drink, I gotta go pet this dog.

Oscaar

Hoi, ik ben Oscaar. Ik ben een vrolijke Engelse cocker spaniel, geboren op 20 mei 2022. Je kan me herkennen aan mijn kuifje. Fun fact: die heb ik al vanaf mijn geboorte en liefst van al hang ik er heel de dag mee in de wind (of de airco) πŸ€ͺ. Wij vevroegen trots het team vanuit België. Wat wij zo leuk vinden aan Jip’s Boutique is dat alle producten met veel liefde en oog voor het praktische gebruik ervan gemaakt worden door Minouche. En ze zijn dan ook nog eens de perfecte combo tussen schattig en stoer. Kortom, we love JB (en ofcourse CEO Jip ook πŸ–€).

(CEO) Jip

Obi

Hoi ik ben Obi, een langharige dwergteckel van 1 jaar met een echte karakterkop. Ik speel vaak de clown in huis door gekke bekken te trekken of weer iets doms uit te steken. Ik ben verzot op plastic flesjes en het stelen van sokken.
Ik vind het leuk dat Jip’s boutique regelmatig nieuwe collecties uitbrengt. Mijn grootste favoriet is nog steeds de ‘Jolly red’ set omdat deze kleur zo mooi staat met mijn vacht. Maar de ‘hazel’ set staat ook op mijn verlanglijstje, het motiefje is super mooi!

Nala & Mila

Hoi! Wij zijn Nala en Mila, twee Engelse cocker meisjes. Samen met onze baasjes Nathan & Zoë wonen we in België. Nala is geboren op 23 mei 2022 en Mila op 20 september 2023. Onze favoriete uitstap is samen naar het strand gaan, daar kunnen we hellemaal onszelf zijn en mogen we zoveel putten graven als we willen. Hier zijn we echt heel goed in! Onze soms sterke karakters zorgen wel eens voor grappige momenten, we spreken al graag eens tegen of doen enkel hetgeen wat je vraagt als we er zin in hebben en als je een snoepje hebt natuurlijk 🀭
Waarom we zo grote fan zijn van Jip’s Boutique? Dankzij het mooie werk van Minouche, en grote hulp Jip natuurlijk, zien we er elke dag mooi en schattig uit. Onze favoriet is de Corduroy collectie, Mulberry & Burnt Orange, samen met de Lily bandana 🧑 Wat het nog leuker maakt is dat we samen echt een heel leuk team zijn met toffe sfeer. We leren elkaar kennen, gaan soms op playdate en praten over de gekste dingen πŸ’•

Archie

Hiii! Ik ben Archie, een lieve boomer van 3 jaar oud. Ik ben een knuffelbeertje, ik kan de hele dag door knuffelen! Ook hou ik van snuffelen, rennen, spelen en lange wandelingen maken. Het strand is mijn lievelingsplek! Ik zie er niet uit als een typische boomer; ik heb oranje steil haar en zwart gedipte oortjes. Een funfact over mij? Ik heb bijna 40 strikken, die draag ik graag!🀭 En ik woon samen met mijn halfbroer Mylo. Hij is 4 dagen ouder dan ik. Ik ben een bofkont dat ik samen met hem naar mijn goude mandje mocht! Ik vind het echt geweldig om bij team Jip’s Boutique te horen! Wat ik zo leuk vind is dat alles met liefde met de hand gemaakt wordt en dat er zoveel verschillende stijlen en designs zijn. Mijn lievelingsproducten zijn de sailor bows en bandanas. Ik hou van strikjes!

Liefs, Archie

Lio

Dit is Lio, een Rhodesian Ridgeback van 11 maanden oud. Lio is echt een pure lieverd. Hij durft zich stoer voor te doen, maar eigenlijk is het echt een doetje hoor (niet luidop zeggen 🀭). Zelf van kleine hondjes heeft hij schrik soms 🀭. Lio houdt enorm van lange wandelingen en veel rennen. Hij ligt het liefst zo dicht mogelijk tegen je aan. πŸ’–
Wij zijn gek van de leuke strikjes van @Jipsboutique. Alle kleurtjes en prints maken meteen een hippe boy van Lio. Daarnaast is Minouche echt een top meid die meteen voor je klaar staat bij vragen en advies!

Toos

Hi! Mijn naam is Toos, ik ben een gladharig kaninchen teckeltje, geboren in november 2023. Ik woon samen met mijn pap en mam in Assen, Drenthe.
Ik ben heel dapper, vrolijk en stapelgek op mijn pap en mam en speel maar al te graag met mijn honden vriendjes.
Wij zijn heel erg trots om model te zijn voor Jip's Boutique omdat de producten super goede kwaliteit zijn en zeg nou zelf, ze zijn toch méga cute?!
Op naar nog heel veel mooie foto’s die wij met liefde en plezier maken en delen op @deteckeltoos πŸ’›

Buddy

Hi lieve pawfriends!

Ik ben Buddy, een ondeugende Amsterdamse mini doodle van bijna 1,5 jaar oud.

Wat men niet van mij weet? Ik heb een groot zwak voor kaas! Mijn baasjes zeggen vaak dat ik in Feta zal veranderen als ik zo doorga maar als ik iets wil, gooi ik gewoon mijn guitige koppie in de strijd (Het werkt bijna altijd πŸ˜‰)!

Sinds Januari maak ik deel uit van het Jip's Boutique team and I love it! Wat ik zo leuk vind aan JB is de diversiteit aan fantastische handgemaakte accessoires. Strikken, bandanas, halsbanden, je kunt het zo gek niet bedenken!

Mijn favoriet? Alles wat Oranje is! En natuurlijk de limited edition Sailor Bow Leopard! Het zijn echte must-haves! πŸ§‘πŸ†

Heidi

Wij zijn Jessica en Heidi. Heidi is een kooiker hondje van 6 jaar. Ze is dol op het bos en doet alles voor een koekje. Nieuwe trucjes leren vind ze ook super leuk om te doen. Ik houd zelf heel erg van foto’s maken en Heidi vind het zeker geen straf om voor de camera te poseren. Ons favoriete product van Jip’s Boutique moet toch wel de “Falling for you” Crochet bandana zijn. Hij is super stijlvol en staat Heidi echt super cute!

Mia

Hoi! Ik ben Mia, een vrolijke en lieve Papillon. Ik ben gek op lange wandelingen, snuffelen en heeeel veel rennen. Wij vinden het zo leuk om in het team van Jip's Boutique te zitten! Mijn lievelingsproduct? Heeeel lastig kiezen, maar ik ben gek op grote strikken! Liefs en pootje van Mia πŸ¦‹

Melle

Hi, Melle hier! Ik ben misschien wel één van de kleinste hondjes van dit gezellig team. Op foto's lijk ik altijd groter dan ik werkelijk ben maar ik ben echt maar 3,5 kilo zwaar, mini he! Als mijn baasjes mij in drie woorden zouden moeten omschrijven zijn dat: lief, aanhankelijk en sociaal. Mijn favoriete bezigheden zijn knuffelen, snuffelen, spelen met andere hondjes en poseren voor baasje haar camera. Wat een geluk dat ik ook met de mooie producten van Jip's Boutique mag shinen voor de camera. Waarom ik Jip's Boutique helemaal pawtastic vind? Minouche (CEO) houdt rekening met jouw persoonlijke wensen, en custom orders are possible! Hoe te gek is dat! Nou, ik zal je niet verder ophouden en scrol/shop lekker verder op de site!

Lilo

Hallo! Ik ben Lilo, een jonge black and tan Cocker Spaniel met een hart voor avontuur. Ik ben dol op water! Elke plas is een kans om te spetteren en spelen. Knuffels? Daar kan ik nooit genoeg van krijgen! En vakanties, oh, de vreugde van nieuwe geuren en uitzichten. Mijn thuis is een knusse haven, net buiten het bruisende Antwerpen. In het weekend blink ik graag uit met een mooi strikje of kleurrijke bandana.
Lief pootje, Lilo

Monti

Holla Ik ben Monti een pomsky reu van 2,5 jaar jong die veel van spelen, knuffelen en zwaaien houd. Ze noemen mij ook wel eens stokstaartje🀭
Mijn favoriete product bij Jip's Boutique is de braided custom leather collar, al vind ik de meeste producten heel tof blijft deze toch echt mijn favoriet. Jij mag raden waarom πŸ™‚‍↔️

Pleun

Heeii, wij zijn baasje Dorien en mini Australian Doodle Pleun en zijn nu al beste maatjes sinds 2,5 jaar. Mijn baasje is hondentrimster dus ga gezellig elke dag mee naar de trimsalon waar ik me super goed vermaak. Speel heel graag met ballenbak ballen en met tennisballen, zo lang het maar rond is haha! Wij zijn fan van de bow’s en vinden ze eigenlijk allemaal leuk maar de favoriet is dan toch wel bow Petite Rosie πŸ’•

Moos

Hoiii ik ben Moos! Ik ben een labrador kruising en veel denken dat ik een knappe golden retriever ben. Over het stukje knap hebben ze gelijkπŸ˜‰
Ik ga graag zitten voor de foto en hou ervan om rond te rennen & takken te vinden die net zo groot als een boom zijn. Voor het poseren van de foto hou ik ontzettend veel van de strikjes bij Jip's Boutique, een echte gentlemen 🀩

Pim

Hi, wij zijn Tess en Pim! Pim is een mini labradoodle en zit helemaal in z’n wilde, blije puberfase met veel zoomies en baldadigheid. Hij is echt een boefje, maar ook een enorm knuffelbeertje met een ochtendhumeur, dus onze ochtenden bestaan uit knuffels en heel veel koffie.
Pim is opgegroeid als een stadshondje in het centrum van Utrecht, maar we wonen sinds kort buiten de stad waar hij lekker kan genieten van modderige pootjes en het mee smokkelen van gigantische takken naar huis. En tijdens al die avonturen kwispelt hij nog het meest als hij complimentjes krijgt, dus hij rent helemaal trots rond in al zijn mooie outfits die we graag aan jullie laten zien!